İSTANBUL / KARTAL - Ege Sanayi Anaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı faaliyetleri kapsamında kültürel öğelerimizi öğrendik. Anasınıfı E şubemiz kültürel öğelerimizi tekerleme ve şiirle öğrenirken, Anasınıfı F şubemiz hikaye kahramanlarımızdan Keloğlanı tanıyarak hikaye tamamlama etkinliği gerçekleştirdiler. Miniklerimiz hem eğlendi hem öğrendiler.

Ock

Projemiz çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Burcu KOLİK ile hem yazdığı hikayeleri dinlediler, hem drama yaptılar hem de gitar eşliğinde şarkılar söylediler. Çok eğlendiler çok öğrendiler!

Ara

Bakanlığımızca uygulamaya konulan Dilimizin Zenginlikleri Projesi Anaokulumuzda uygulanıyor. Güzel Türkçemizin bütün zenginlikleri miniklerin zihninde çeşitli etkinliklerle yer ediniyor.

Ara

Yerli Malı Haftası çerçevesinde Anaokulumuzda kutlama yapıldı, tutumlu olmanın ne demek olduğu ve yerli malları öğrenildi. Aynı zamanda çok lezzetli yiyecekler yiyerek birbirimizle paylaşmayı da öğrendik.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılı öğrencilerimizin büyük heyecan ile yaptıkları etkinlikler ile kutlandı.